20170217

RESTAURANT VERDE


Samal ajal, kui meie pere noorim liige päikse käes terrassil magusat lõunaund magas, saime meie ära proovida meeldivalt hubase interjööriga restorani Verde. Menüü oli küllaltki moderne, kuid huvitav ja toidud, mida proovisime olid ei muud, kui maitsvad. Mina olen suur kalasõber, seega osutus minu valikuks koha ning minu teine pool tellis ilma pikemalt mõtlemata veiseliha burgeri. Muidugi ei saa mina läbi ilma magustoiduta, seega i-le pani täpi hullupööra magus brüleekreem.


We got to try out the restaurant Verde while the smallest member of our family was sweetly sleeping on a terrace under the sun. The menu was pretty modern, but interesting enough and foods we tried were nothing but good. I'm a big fish fan, so I chose a lovely pike perch and my other half ordered a beef burger without a second thought. Of course I couldn't survive without the dessert, so my lunch got a perfect ending with insanely sweet créme brûlée.
No comments:

Post a Comment