20150911

Hello September, hello Internet!


Poof! I'm back!!! And I really mean it! I really am back, all married, relaxed, moved, rested, and overwhelmingly happy! It feels super nice to be back at home. SO SO much has happened over last two months, an example, my blog turned one year old recently! Hurray! Many things have also changed, I mean, MANY. If I look back and memorise myself one year ago, basically every single thing was so different and not that I wasn't happy with my life then, I just feel that together with marrying my dream guy, I gained loads of positive energy and I feel such a harmony inside me. As well as my name has changed, my blog header got fresh touch up too - what do you think, yay or nay?!

I hope you all have been doing great, enjoying summer and spending time with your loved ones. And I'm glad that you haven't totally left me during this extremely long pause-period, I try to make it up to you, starting from now! Promise! ♡

Wish you a wonderful Friyay!


Poof! Ma olen tagasi!!! Ja ma tõesti mõtlen seda! Ma tõesti olen tagasi, täitsa abielus, kolinud, puhanud ja sõnuseletamatult õnnelik! Nii mõnus on tagasi kodus olla. Möödunud kahe kuu jooksul on aga palju palju juhtunud. Näiteks, minu blogi sai vahepeal aastaseks! Hurraa! Paljud asjad on ka muutunud. No ikka väga paljud. Kui ma vaatan tagasi ja mõtlen enda elule aasta aega tagasi, on  nüüd enamvähem kõik asjad teisiti ja mitte, et ma siis oma eluga rahul või õnnelik ei oleks olnud, aga ma lihtsalt tunnen, kui palju positiivset energiat ma üheskoos abiellumisega juurde saanud olen. Ma olen sisemiselt asjade käigu ja oma eluetapiga väga rahul ja tunnen mõnusat sisemist harmooniat. Niisamuti nagu minu nimi muutunud on, on värske uuenduskuuri läbinud ka minu blogi päis - mis te arvate, yay or nay?!

Ma loodan, et ka teil on läinud hästi ja olete suvest saanud viimast võtta ning veeta aega koos oma lähedastega. Ja muidugi olen ma väga rõõmus, et te ei ole mind täielikult hüljanujd, kuigi teile võis tunduda, et mina just seda teiega teinud olengi. Pausiperiood oli küll väga pikk, aga ma proovin nüüd tasapisi kõik teile heastada. Luban! ♡

Soovin teile imelist reedet! 

Follow me on BLOGLOVIN'

16 comments:

 1. secily12:06

  so happy you are back! was waiting forward to this moment :) ps. your dog is amazing, so cute :)

  ReplyDelete
 2. Jei! Mina kommenteeriks seda uut päist, mulle väga meeldib see karikatuur seal, aga need alumised facebook, instagram jne teevad asja kuidagi super kirjuks. Kui need oleksid hoopis küljeribal väikeste nupukestena, siis oleks ideaalne (minu silmis) :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh armas Marili! ♡ Mitu pead on ikka mitu pead! Nüüd tundub minule ka nii :)

   Delete
 3. Nele12:16

  Teretulemast tagasi ja palju õnne blogile! :)

  ReplyDelete
 4. Brianna12:22

  I like your new header a lot. I think it reflects your style way better than the last one you had ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you, I feel the same :) x

   Delete
 5. Anonymous12:36

  Tore on sinust taas kuulda :) Blogipäise kohta ütleksin samamoodi, nagu keegi eelkõnelejatest, et ainult nimest ja karikatuurist piisaks, ülejäänu võiks tagasihoidlikumalt esindatud olla (nt küljeribal).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tore on kommentaariumis ka teist kuulda! ♡ Aitäh soovituse eest, tegin väiksed muudatused ;)

   Delete
 6. Anonymous14:27

  I like how the dog is presented on header photo :D Cool idea :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! I just love love love her ♡

   Delete
 7. maria15:32

  very fancy new header.. me gusta (:

  ReplyDelete
 8. Lika20:14

  So nice to hear from you again in your beautiful blog with new design! I missed your posts and of course I want to see more photos from your wedding, but the most I miss your outfit photos :) Want to make this fall fashionable with my favorite blogger :*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh thank you so much! These words mean a lot to me ♡ Very sweet of you! x

   Delete