20150710

Highest of highsHappy rainy Friday, everyone! It was just a few days ago when I stood up there on Georgian mountains and almost fainted because of taking photos under incredibly hot heat. Believe me when I say it was so madly hot that I was seriously considering jumping into the river that you can see down there. OK, just kidding, I mean, how pretty is this floral dress from Iris Janvier? I think I'm in love! And by jumping I'd just have ruined it, so I was sustaining :-P And now I'm at home in Tallinn and it's raining. And raining. And raining. I kinda miss this crazy heat you get in Tbilisi.


Rõõmsat vihmast reedet kõigile! Alles mõni päev tagasi seisin ma seal kõrgel Gruusia mägedes, ise metsikust kuumusest peaaegu minestamas. Uskuge mind, kui ma ütlen, et seal oli tõepoolest nii pööraselt palav, et ma juba tõsiselt kaalusin varianti hüpata sinna samasse jõkke. OK, tegelikult ei oleks ma seda teha saanud, sest noh, kui ilus see lilleline Iris Janvier'i kleidike küll on?! Mina olen võlutud! Ja kui ma oleksin jõkke hüpanud, siis ei oleks sellest erkroosade lillede ja põnevate öökullidega kleidikesest enam midagi kaunist järgi, niisiis ma kannatasin veel natuke :-P Nüüd Tallinnas kodus olles sajab alalõpmata vihma. Sajab. Ja sajab. Ja sajab. Hakkan juba seda Tbilisi hullu kuumust taga igatsema.


6 comments:

 1. Jasmine09:29

  Oh wow this dress is so bright and so happy, I love it! Perfect for the warm summer days, and I think it's nice to see some flat shoes also for the change :)

  Jasmine

  ReplyDelete
 2. Marleen09:39

  Alt teisel pildil on lihtsalt super vaade! Ma ei suuda oma silmi uskuda! Nii ilus :)

  ReplyDelete
 3. Kas keegi saab olla veel ilusam kui mu big sis!!! 💛💚💙💜

  ReplyDelete
  Replies
  1. Glorchik ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

   Delete