20150423

My special spot in London


Hello hey! London is pretty freaking great, so I'm writing a little bit again. I've been to London many times and however there are many new things to explore with each visit, there's one special spot where I always go - Primrose Hill. Now I'm absolutely sure that spring is the most prettiest time in London, oh yes! To the amazing panorama view that you get on Primrose Hill, now there are also blossoms all around and the Queen Mary's Garden + Regent's Park with its boating lake is in their full glory. Well, of course, warm sun makes it all even nicer, so maybe that's also why I'm so overwhelmed when I come here to put some words down hehehe :-P

Anyways, I have a question also for you, dear readers: would you be interested in some 'London tips/guides' posts? I've been walking around the town a lot and just got an idea, because well, my Instagram feed tells me that quite many Estonians are currently visiting the royal city, so... Let me know!


Tsauki tsau! London on endiselt ikka üli hullult vinge, niisiis kirjutan jälle natuke. Ma olen Londonis päris mitu korda käinud ning kuigi alati on palju uusi kohti, mida avastada, on üks eriline paigake, kuhu ma alati lähen - Primrose Hill. Nüüd olen ma absoluutselt kindel, et kevad on kõige kaunim aeg Londonis, oojaaa! Imelisele panoraamvaatele, mis Primrose Hillilt avaneb, lisanduvad kevadel õitsvad puud ja lilled ning Queen Mary's Garden + Regent's Park on oma täies hiilguses. Soojalt paitav päike muudab kõik veelgi paremaks ning ilmselt on see suuresti ka põhjuseks, miks ma nii sillas olen hehehe :-P

Igatahes, mul on teile ka üks küsimus: kas te oleksite huvitatud Londoni teemalistest postitustest koos näpunäidete/soovitustega? Ma olen nii palju ringi jalutanud ning järsku lihtsalt tuli selline idee pähe, sest noh, mu Instagram räägib mulle alatasa, et pooled eestlased reisivad praegusel ajal Londonis ringi, nii et... Andke märku! 10 comments:

 1. Laura13:48

  Jaaa tee muidugi selline postitus! Tore oleks kuulda ka nt marsruutidest, mida mööda kõndida soovitad ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeeii! Tore on positiivset tagasisidet lugeda :-)

   Delete
 2. Jaa, tahan nõuandepostitust! Lähen perega juuni alguses Londonisse ja usun, et siis on seal ka oi-kui-mõnus!
  -P.
  My blog: BOWTIE DIARY

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nii tore, Piia! ♡ Kindasti on suvi ka väga mõnus aeg, mu enda üleüldine lemmik on põhimõtteliselt igal pool kevad, nii et ilmselt õigustab ka see fakt minu elevust hehe :-)

   Delete
 3. Mind ootab ka juuni lõpu poole ees esimene külastus Londonisse (kui lennujaam välja arvata:D), seega oleks väga vahva lugeda kellegi, kes seal juba korduvalt käinud on, soovitusi ja näpunäiteid! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ps. I forgot to mention, that you look absolutely amazing!

   Delete
  2. No näed, mis ma ütlesin?! :-P Kõik põrutavad muudkui Londonisse hehe! Mulle tundub, et säärane postitus ilmub õige pea siia blogisse, nii et stay tuned! x

   Delete
  3. Oh and a big thanks as well! ♡

   Delete
 4. very pretty dress and great location!

  ReplyDelete