20150317

BELIEVE IN PINK

  
I like pink. I like the peachy one, but I also like the old pastel pink. I have quite a few pink pieces in my wardrobe and even my fave tea cup is pink. I own some cute pink shoes, I have plenty of pink lipsticks. The biggest stone on my engagement ring is light pink. I'm an Aries by a zodiac sign and yesterday my mum told me that pink is the colour for Aries! And I always wondered it's red... Anyways - wish you a lovely pinky Tuesday! x


Mulle meeldib roosa värv. Nii virsikuroosa, aga ka pastelne roosa. Minu garderoobis leidub nii mõnigi roosa riideese ja isegi minu lemmik teetass on roosat värvi. Mul on mõned armsad roosad kingad ja päris palju roosasid huulepulki. Kõige suurem kivi minu kihlasõrmusel on samuti heleroosa. Tähtkujult olen ma jäär ning eile teatas mulle mu ema, et roosa on jäärade ''tunnusvärv''! Siiani arvasin, et selleks on punane... Igatahes - toredat teisipäeva! x3 comments:

 1. Anonymous17:47

  Aii see taust nii segab lugemist:///

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kuidas nii? Kiri on ju valgel taustal?!

   Delete
 2. I purchased a hat at https://www.justfor5pounds.com It is so stylish!

  ReplyDelete