20141020

Oh so very pretty


Ehm... okei, ma ei suutnud vastu panna. Aga mul oli juba ennetlikult välja mõeldud terve rida õigustusi ja häid argumente, miks ma peaksin selle kaunitariga poest lahkuma. 
Inimesed, kes mind lähemalt tunnevad, et imesta ilmselt absoluutselt, kui näevad mu silmi säramas mõne suure silmapaistva kaelakee pärast.
Niisiis, midagi muud ei jäänudki üle, kui see uus iludus koju tuua ja oma kollektsiooni lisada! On vist üsna ilmselge, et mu uus sõbrake pikalt ja palju mu kaelas rippuma hakkab?!

//

Ehm, okey... So I really couldn't resist. But I made up some pretty good arguments for why I should buy this gorgeousness and by the time I got to the end, it was impossible to resist the temptation. 
For people who know me more close, it's not a big surprise to see me brighten up when seeing some flashy big piece of jewelry. So I got to add this new baby to my collection and no wonder this one will hang around my neck for a long long time!

No comments:

Post a Comment