20140902

There are things known and things unknown and in between are the doors

Mu jalad löövad tuld! Eks ikka oma vigadest õpitakse... Teinekord ei pane uusi kingi jalga, et minna nendega kahe tunnist jalutuskäiku ette võtma. Jälle raasuke targem.

Ma olen tegelikult täitsa elevil, et mul nüüd see tore blogi on ja tahaks hirmsasti kõiksugu jutte siia üles kirjutada, aga ma täna piirdun piltidega, sest mul on veel vaja mõned tähtsad töö meilid valmis kirjutada ja ära saata + gochi tegi ettepaneku jälle umbes neliteist liitrit teed keeta ja mõnda filmi või muud asja vaadata :)

Igatahes, käisime siin kodukandis jalutamas, nagu ikka, ainult selle vahega, et Obama oli lasknud juba pooled tänavad kinni panna (huvitav, kuidas ma homme kodust välja ja tagasi küll saan?). KUID me ei lasknud end sellest heidutada ja klõpsisime üles enda arvates eriti coolid pildid kõiksugustest ustest, mis meil siin leiduvad.

2 comments: