20140907

Pühapäeva hommiku rõõmud ja reklaami Mariliisile

Ma nii armastan neid päevi, mil ma ärkan, päike nii mõnusalt ja soojalt paitab pead ja põski ja mu kullapai magab armsalt minu kõrval ning ei ruttagi kuskile kontorisse ega kuhugi.

Täna just selliselt päev algaski :) Archi tõi mulle kuuma tee ja hommikusöögi voodisse ning alles nüüd, kui kell on peaaegu 12 saamas, otsustan ma, et aeg on tõusta ja asjalikuks hakata (ehk siis blogida...).

Eile oli mu kalli sõbranna Mariliisi sünnipäevapidu. Oh sweet Jesus, tunnen siiamaani, kuidas ma veel seedin kõike seda maitsvat ja armastusega vaaritatut. Mariliisil on alati hästi tore külas käia, sest ta on lihtsalt suurepärane kokk ja täiuslik perenaine (ja sõbrannana on sellest ju niivõrd hea kasu lõigata!:D). Ja kallis, kui sa seda nüüd lugema juhtud, siis tea, et isegi täiesti niisama tavalise inimesena, kui kogu see kokkamine ja muu kõrvale jätta,  oled sa suurepärane! Mariliisi-suguseid siiraid ja armastust täis inimesi peaks maailmas rohkem olema...

PS! Neid isuäratavaid imemaitsvaid koogikesi saab Mariliisi käest tellida! 100% käsitöö, 100% maitseelamus garanteeritud ♡ Uuri lähemalt SIIT ♡

No comments:

Post a Comment